Öppna meny

Student hos oss

Kontaktperson för studentgården är Nina Nilsson som nås på 0454-819 00 eller nina.nilsson@karlshamnsbostader.se

Mina sidor

Mina sidor är inte bara till för att söka bostad. När du är hyresgäst hos oss så kommer du kunna se information kring ditt studentrum på Mina sidor. Där hittar du dina hyresavier och kan lägga till en tillfällig adress så att eventuella utskick kommer fram till dig som de ska, t.ex. över sommaruppehållet.

Om det t.ex. blir stopp i avlopp eller om något går sönder när du bor hos oss så kan du felanmäla detta via Mina sidor. Det går även bra att ringa 0454-819 00 (se öppettider här). Om det är något som inte kan vänta, t.ex. en vattenläcka, så når du vår fastighetsjour på samma nummer när kundservice är stängd.

Får jag ha fest?

Det är viktigt att visa hänsyn när du bor i hyreshus och alla har rätt till lugn och ro oavsett tid på dygnet. Prata med dina grannar i god tid om du planerar att ha fest och tänk på att du alltid är ansvarig för dina gäster. Upplever du att du blir störd i ditt boende når du vår trygghetsjour på kvällar och helger, tel. 0454-819 00.

Uppsägning och utflyttning

Det är en (1) kalendermånads uppsägning på våra studentrum. Det betyder att om du säger upp ditt rum i t.ex. oktober månad så löper ditt bostadsavtal ut den sista november.

Du får inte bo kvar i studentrummet efter att du tagit examen, skicka därför in din uppsägning inför vårterminens slut senast 31/5. Du kan säga upp ditt studentrum genom att göra en skriftlig uppsägning som skickas in eller lämnas till receptionen på Karlshamnsbostäder. Använd uppsägningsrutan som finns på ditt hyresavtal eller skriv en egen lapp. Följande information måste finnas med i din skriftliga uppsägning:

  • Namn på hyresgästen
  • Personnummer
  • Adressen till studentrummet
  • Aktivt telefonnummer
  • Aktiv mejladress
  • Ny adress
  • Datum då avtalet upphör
  • Dagens datum
  • Hyresgästens underskrift

Skicka din uppsägning till följande adress:

Karlshamnsbostäder
Box 53
374 21 Karlshamn

När vi har behandlat din uppsägning kommer en bekräftelse att skickas ut per post till ditt studentrum. Inför avflyttning ska rummet och de gemensamma utrymmena städas. Du ska också boka en tid för besiktning. Nina Nilsson är kontaktperson (se kontaktuppgifter överst på sidan).

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Vattenläcka Kv. Gävle

Som vi informerat om tidigare så har det uppstått en vattenläcka i Kv. Gävle och ett akut arbete pågår för att säkra vattentillförseln. Vattnet är fortsatt avstängt och vi informerar berörda hyresgäster löpande när vi har mer information.