Hyresgäst hos Karlshamnsbostäder

Mer än bara boendet

Att vara hyresgäst hos Karlshamnsbostäder är att välja mer än ett boende. Lägenheter och mötesplatser ska vara anpassade för dem som ska bo där. Därför bygger vi gärna lekplatser i områden för barnfamiljer, men hos dem som valt våra seniorboenden lägger vi hellre pengarna på extra service. För studenter är bredband och gemenskap det viktigaste – och en samlingslokal förstås.

För oss handlar det nämligen inte bara om ett fysiskt boende. Utbud av aktiviteter och tjänster är precis lika viktigt. Det är genom dessa vi skapar trygghet och gemenskap, och det vill vi fortsätta att utveckla efter de behov som finns. Det är så vi kan erbjuda bostäder för livets alla skeenden.

Vår målsättning är alltid minskade störningar och tryggare boende. För våra hyresgäster har vi också en trygghetsjour som man kan kontakta om man blir störd i sitt boende. Och vår ledstjärna är att våra hyresgäster ska bo kvar så länge som möjligt.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Stor vattenläcka på Stationsvägen

Vattnet är nu avstängt till både Stationsvägen 2A och 2B i Mörrum. Karlshamn Energi kommer att sätta ut två tankar för dricksvatten till er som bor här under dagen. Arbete med att åtgärda läckan kommer att påbörjas måndag.