Parkeringsplatser och garage

Som hyresgäst hos Karlshamnsbostäder kan så självklart också hyra parkeringsplats eller garageplats.
Våra kontaktpersoner på Kundtjänst för detta är:

Karlshamn

Kontakta Aron Safi
Telefon: 0454-819 34
E-post: aron.safi@karlshamnsbostader.se

Asarum, Svängsta, Mörrum

Kontakta Yvonne Danielsson
Telefon: 0454-819 33
E-post: yvonne.danielsson@karlshamnsbostader.se

Nedan har vi samlat några av de viktigaste reglerna:

• För en bilplats som du hyr av oss gäller hyresavtalet samt ordningsreglerna här nedan.
• Dessa regler gäller också för fria parkeringsplatser i den mån det är tillämpligt. För fria parkeringsplatser gäller även 24 timmars parkering. För innergårdar där det råder parkeringsförbud är det bara tillåtet att köra in för av- och pålastning upp till 15 minuter.
• Bilplatserna är bara avsedda för kördugliga bilar. Det är inte tillåtet att ställa upp skrotbilar, husvagnar, båtar et.c. Bilen ska därför vara inregistrerad. Undantag är att det är tillåtet med bilar som är tillfälligt avställda under vintern. Du får inte heller förvara någonting annat på din bilplats. Läs mer i avtalsvillkoren i ditt hyresavtal.
• Omfattande reparationsarbeten (till exempel svetsning, slipning, målning mm) är inte tillåtet på den bilplats du hyr. Du får heller inte bedriva egen verksamhet i garaget,
• Garageplats får inte användas som extra förrådsutrymme och här får inte förvaras något brandfarligt material. Max 5 liter bensin får förvaras i en dunk i bilen.
• Det är inte tillåtet att göra egna installationer av el och belysning i garaget i eller i anslutning till bilplatsen.
• Det är alltid hyresgästens ansvar att hålla rent och snyggt och vinterunderhålla bilplats.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Vi håller stängt för besök!

För att minska risken för smittospridning av Coronaviruset Covid-19 håller vi stängt för besök. Vi åtgärdar för närvarande endast akuta fel. Vi finns tillgängliga på telefon och mail under ordinarie öppettider. Kontakta oss gärna med dina frågor!