Öppna meny

Botips

Välkommen till din nya lägenhet hos Karlshamnsbostäder! Vi hoppas att du ska trivas och att du får ett boende med hög livskvalitet. När man flyttar in i en ny lägenhet är det många frågor som kan dyka upp. Därför har vi sammanställt en lång rad med tips från A till Ö. Här nedanför hittar du några av de viktigaste.

Bilkörning

Inom de flesta bostadsområdena är det inte tillåtet med bilkörning inne på området. Biltrafik på gården är bara tillåten för av- och pålastning

Boskola

Detta är en kurs i tre delar hur det fungerar i ditt boende hos Karlshamnsbostäder (badrum, köket och övrigt). Alla som fullföljer hela kursen får 250:- rabatt på en hyresavi.

Hemförsäkring

Det är viktigt att du har en egen hemförsäkring, vår fastighetsförsäkring täcker inte din egendom vid t ex brand, inbrott, vattenskada eller om du skulle bli skadeståndsskyldig.

Parkeringstillstånd

Finns att kvittera ut hos Bovärden i samband med in- och avflyttning.

Rökning

Rökförbud gäller i alla gemensamma utrymmen som såsom trapphus, tvättstuga, vind, källare och cykelrum. Tänk på att rökning på balkongen kan störa grannarna.

Tvättstugor

Tvättning sker inom bokad tid. Tänk på att följa de ordningsregler om finns och städa alltid tvättstugan efter dig.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)