Så här gör du en felanmälan

Det finns olika sätt att göra en felanmälan. Du kan själv registrera en felanmälan på Mina sidor eller ring vår kundtjänst. Vi rekommenderar att du loggar in på Mina sidor genom att klicka på länken nedan och skapar en felanmälan. Kontakta vår kundtjänst på telefon 0454-819 00 om du behöver hjälp med inloggningsuppgifter.

Klicka här för att logga in på Mina Sidor>>

Felanmälan via telefon 0454-819 00

Ring vår kundtjänst som tar emot er anmälan. Därefter tar vår personal kontakt med er för åtgärd.

Felanmälan via e-post

Lämna en detaljerad felbeskrivning och skicka till: info@karlshamnsbostader.se

Följande måste finnas med i felanmälan via mejl:

  • Förnamn och efternamn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Beskrivning av fel
  • Information om ev. husdjur
  • Information gällande huvudnyckel – får vår personal gå in när du inte är hemma?

Vad händer sen?

Akuta fel prioriteras!

När man nu gör en felanmälan registreras den direkt i vårt register. Vårt mål är att kunna åtgärda felen så snabbt, korrekt och effektivt som möjligt.

När ett fel är registrerat blir du kontaktad av vår personal för vidare besked inom 2 arbetsdagar. Vid akuta fel under dagtid 07:00-16:00 blir du kontaktad så snart som möjligt.

Återkoppling

När det anmälda felet är åtgärdat får du bekräftelse på att arbetet är utfört. Det sker muntligt om du är hemma när vi åtgärdar felet, eller via sms, e-post eller brev, beroende på vilka kontaktuppgifter du lämnar.

Akuta fel på kvällar (16:00-08:00) och helger?

Ring vår fastighetsjour 0454-819 00.

Vår jourtjänst hjälper även till vid utelåsning.
Vid utelåsning debiteras du 800 kr för upplåsning. Låser du in din nyckeltagg i tvättstugan kostar det 500 kr för upplåsning på kvällar och helger.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Problem med TV-kanaler

Telenor har för närvarande ett omfattande avbrott som kan påverka ditt TV-utbud. Telenor meddelar att avbrottet kan komma vara till måndag.