Så här fungerar vårt uthyrningssystem

• Dina kunduppgifter är aktuella i 6 månader, en påminnelse skickas ut efter 4 månaders inaktivitet och du aktiverar dig igen genom att logga in på ” Mina sidor”. Loggar du inte in raderas ditt konto och du förlorar de köpoäng du samlat ihop.
• Du kan endast tacka Nej 3 gånger. Därefter spärras du i systemet i 3 månader och dina köpoäng du samlat in fryses under denna tid. Det är därför viktigt att endast göra intresseanmälningar på lägenheter som du är intresserad av.
• Vi har begränsat antal områden i systemet vi kan bevaka åt dig till max 7 stycken och max 2 stycken lägenhetsstorlekar. Du kan alltid gå in på hemsidan och se alla våra lediga lägenheter och söka dessa oavsett begränsningar i profilen.
• Du kan göra max 5 intresseanmälningar åt gången.
• Precis som tidigare gäller att alla får en köpoäng per dag och poängen är personliga. Vi tilldelar lägenheter i köpoängsordning.

Kontakta Kundtjänst om du vill veta mer!

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

AKUT

Möjlighet att skriva in akutnyhet!