Uthyrningssystem

Så här fungerar vårt uthyrningssystem

• Dina kunduppgifter är aktuella i 6 månader, en påminnelse skickas ut efter 4 månaders inaktivitet och du aktiverar dig igen genom att logga in på ” Mina sidor”. Loggar du inte in raderas ditt konto och du förlorar de köpoäng du samlat ihop.
• Du kan endast tacka Nej 3 gånger. Därefter spärras du i systemet i 3 månader och dina köpoäng fryses under denna tid. Det är därför viktigt att endast göra intresseanmälningar på lägenheter som du är intresserad av.
• Antal områden i systemet som kan bevakas åt dig är begränsat till max 7 stycken och max 2 stycken lägenhetsstorlekar. Du kan alltid gå in på hemsidan och se samtliga lediga lägenheter och söka dessa oavsett begränsningar i profilen.
• Du kan göra max 5 intresseanmälningar åt gången.
• Precis som tidigare gäller att alla får en köpoäng per dag och poängen är personliga. Vi tilldelar lägenheter i köpoängsordning.

Kontakta Kundtjänst om du vill veta mer!

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Vi håller stängt för besök!

För att minska risken för smittospridning av Coronaviruset Covid-19 håller vi stängt för besök. Vi åtgärdar för närvarande endast akuta fel. Vi finns tillgängliga på telefon och mail under ordinarie öppettider. Kontakta oss gärna med dina frågor!