Vi bygger

Här kan du läsa lite om några av våra större pågående projekt.

Kvarteret Linköping
I april påbörjas en omfattande upprustning av kvarteret Linköping. Renoveringen innefattar både exteriör och interiör. Investering på ca 23 MKR.

Mariegården
Just nu pågår en stor ombyggnation av Mariegården i Svängsta. Projektet förväntas vara klart under hösten 2020.

Möllebacken
I samarbete med JSB och Wingårdhs Arkitektbyrå har nya bygglovshandlingar tagits fram för upprustningen av Möllebacken. Ärendet kommer att tas upp på byggnadsnämndens möte den 15 april. Om allt går som det ska kan projektet starta i aug/sep 2020. Investering ca 150 MKR.

Kommunalhuset i Hällaryd
Det gamla kommunalhuset i Hällaryd ska bevaras. Planen är att rusta upp fasaden varsamt och göra en totalrenovering invändigt. Det blir ca 9 lägenheter med hiss ända upp. Beroende på intresse kan det i framtiden bli aktuellt att anlägga några marklägenheter intill. Byggstart för renovering av kommunhuset planeras till slutet av 2020. Investering ca 30 MKR.

Bokvägen i Svängsta
Det f.d LSS-boendet på Bokvägen i Svängsta kommer att byggas om till 5 marklägenheter. Upphandling för arbetet pågår. Investering ca 5 MKR.

Båtsmansvägen i Asarum
Vi planerar ombyggnation av f.d vårdmottagningen. Förslaget är att bygga 3 lägenheter. Planerad byggstart hösten 2020. Investering ca 3 MKR.

 

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Stor vattenläcka på Stationsvägen

Vattnet är nu avstängt till både Stationsvägen 2A och 2B i Mörrum. Karlshamn Energi kommer att sätta ut två tankar för dricksvatten till er som bor här under dagen. Arbete med att åtgärda läckan kommer att påbörjas måndag.