Boserviceenheten

Boserviceenheten sköter den dagliga servicen till dig som hyresgäst. Inom boservice jobbar bovärdar och fastighetsskötare som är våra nyckelpersoner och vår viktigaste länk till dig. De löser dina problem och ser till att du trivs i ditt boende. De ser till att våra bostadsområden ger ett bra första intryck och att det är rent och snyggt i området. Vårt mål är att kunna ge så god, flexibel och kundanpassad service som möjligt.

Våra områden ar uppdelade i sex områden med utpräglat teamarbete mellan bovärdar­ och fastighetsskötare. En viktig del i teamarbetet är att vi ska utnyttja varandras kunnande och kompetens för att kunna bli effektivare genom ökat samarbete och flexibilitet.

Våra sex områden ar Mörrum, Svängsta (inklusive Ringamåla och Hällaryd), Asarum, Fridhem, Karlshamn Norra samt Karlshamn Södra.

 

Kundservice

Telefontider 
Mån-Fre 09:00-14:00. Onsdagar stängt.

Besök
För närvarande stängt för besök.

Kontaktuppgifter

Telefon: 0454-819 00
Besöksadress: Kyrkogatan 21

Bovärdar

Bovärdar har telefontid måndag-fredag 07:00-08:00.
Övrig tid lämnas meddelande i röstbrevlåda eller via sms för återkoppling.

Johan Eriksson

Boservicechef

Tel 0708-829 237

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Problem med fiber i Mörrum

Just nu är det många i Mörrum som inte har tillgång till fiber. Felet beror på att en kabel grävts av. Arbetet med att återställa felet pågår för fullt. Har ni frågor? Kontakta Karlshamn Energi 0454-818 00.