Boserviceenheten

Boserviceenheten sköter den dagliga servicen till dig som hyresgäst. Inom boservice jobbar bovärdar och fastighetsskötare som är våra nyckelpersoner och vår viktigaste länk till dig. De löser dina problem och ser till att du trivs i ditt boende. De ser till att våra bostadsområden ger ett bra första intryck och att det är rent och snyggt i området. Vårt mål är att kunna ge så god, flexibel och kundanpassad service som möjligt.

Våra områden ar uppdelade i sex områden med utpräglat teamarbete mellan bovärdar­ och fastighetsskötare. En viktig del i teamarbetet är att vi ska utnyttja varandras kunnande och kompetens för att kunna bli effektivare genom ökat samarbete och flexibilitet.

Våra sex områden ar Mörrum, Svängsta (inklusive Ringamåla och Hällaryd), Asarum, Fridhem, Karlshamn Norra samt Karlshamn Södra.

 

Besöksadress

Kyrkogatan 21, Karlshamn

0454-819 00

 

Öppettider

Mån-Fre 10:00-14:00

Bovärdar träffas på lokala kontor efter överenskommelse.

 

Telefontider

Mån-Fre 08:00-16:00

 

Bovärdar har telefontid mån-fre 07:00-08:00

Övrig tid lämnas meddelande i röstbrevlåda eller via sms för återkoppling.

Johan Eriksson

Boservicechef

Tel 0454-819 13

Mobil 0708-829237

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Felmeddelande på Mina sidor

För tillfället har vi problem i vårt fastighetssystem. Ibland kan det stå att du har obetalda hyror trots att de är betalda. Vänligen bortse från dessa. Vi arbetar på att lösa detta så snabbt vi kan.