Öppna meny

Boserviceenheten

Boserviceenheten sköter den dagliga servicen till dig som hyresgäst. Inom boservice jobbar bovärdar och fastighetsskötare som är våra nyckelpersoner och vår viktigaste länk till dig. De löser dina problem och ser till att du trivs i ditt boende. De ser till att våra bostadsområden ger ett bra första intryck och att det är rent och snyggt i området. Vårt mål är att kunna ge så god, flexibel och kundanpassad service som möjligt.

Våra områden ar uppdelade i sex områden med utpräglat teamarbete mellan bovärdar­ och fastighetsskötare. En viktig del i teamarbetet är att vi ska utnyttja varandras kunnande och kompetens för att kunna bli effektivare genom ökat samarbete och flexibilitet.

Våra sex områden ar Mörrum, Svängsta (inklusive Ringamåla och Hällaryd), Asarum, Fridhem, Karlshamn Norra samt Karlshamn Södra.

 

Kundservice

Telefon: 0454-819 00
E-post: info@karlshamnsbostader.se

Vi nås alla vardagar via e-post, chat eller Messenger.

Telefontider 
Måndag-fredag 09:00-12:00. Onsdagar stängt.

Besök på Kyrkogatan 21
Drop-in tisdag och torsdag kl. 13:00-16:00. Övrig tid enligt överenskommelse.

Det saknas en beskrivning av den här bilden, berätta gärna det för oss genom att skicka ett mail med länken till den här sidan till info@karlshamnsbostader.se

Johan Eriksson

Förvaltare Asarum/Mörrum/Svängsta

Tel 0708-829 237

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)