Informationen på den här sidan uppdateras löpande och gäller t o m 15 april, om inte annat meddelas.

Karlshamnsbostäder följer noggrant händelseutvecklingen av Coronaviruset/Covid-19. Vi ställer såklart upp och gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Det innebär bland annat att sjuka medarbetare stannar hemma och att vi är extra noga med handhygien.

Besök till våra kontor

Folkhälsomyndigheten bedömer att risken för smittspridning är mycket hög. Därför har vi beslutat att stänga kundservice och bovärdskontor för fysiska besök. Det går bra att kontakta oss som vanligt för frågor och felanmälan på telefon 0454-819 00 måndag-fredag 09:00-14:00. Onsdagar är det helt stängt.

Besök hem till dig

Har du eller nära anhörig symptom på luftvägsinfektion eller om du/ni nyligen besökt av UD listade riskområden måste vi vara restriktiva med hembesök. Akuta fel prioriteras. En bedömning görs tillsammans med din bovärd innan besök bokas.

Samarbete med entreprenörer

Alla pågående entreprenader eller enskilda beställningar från bovärdar ska bedömas i samråd med beställare hos Karlshamnsbostäder. Tillsammans görs bedömning om arbetet ska genomföras enligt plan eller bör vänta. Om arbetet kräver hyresgästkontakt eller tillträde till lägenheter ska kontrollfrågor via ett särskilt frågemanus säkerställas (fråga din beställare). Manus finns tillgängligt på flera språk.

Om ni som samarbetspartners har valt ett striktare förhållningssätt till hur ni utför arbete för kunds räkning, vänligen ta kontakt med berörd beställare.

För mer information

Har du frågor om Coronaviruset/Covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13. All information som 113 13 lämnar ut är verifierad av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Tack för din hjälp!

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Stor vattenläcka på Stationsvägen

Vattnet är nu avstängt till både Stationsvägen 2A och 2B i Mörrum. Karlshamn Energi kommer att sätta ut två tankar för dricksvatten till er som bor här under dagen. Arbete med att åtgärda läckan kommer att påbörjas måndag.