Häng med på Day Camp 2020!

3 sköna sommardagar med friluftsaktiviteter, klurigheter, bad & paddling, fotboll, volleyboll & brännboll och häng med gott gäng.

Day Camp är ett kostnadsfritt dagläger för barn och unga mellan 10–15 år boende hos Karlshamnsbostäder. Tre fartfyllda dagar under veckorna 31 eller 32 som vi fixar i samarbete med fotbollsklubben Karlshamn United. Vi bjuder på frukost, lunch och mellanmål. Ansök nu!

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Vi håller stängt för besök!

För att minska risken för smittospridning av Coronaviruset Covid-19 håller vi stängt för besök. Vi åtgärdar för närvarande endast akuta fel. Vi finns tillgängliga på telefon och mail under ordinarie öppettider. Kontakta oss gärna med dina frågor!