Öppna meny

Vi söker 18 fastighetsskötare till sommaren 2021

Tycker du om att vara utomhus, är praktiskt lagd och gillar att gå upp tidigt på morgonen? Då kan du vara den vi söker!

När du sommarjobbar som fastighetsskötare är din viktigaste uppgift att se till att våra fastigheter är välstädade, att omgivningarna är välskötta och att utemiljön är trivsam. Det innebär i huvudsak trappstädning samt trädgårdsarbete i form av gräsklippning, rensning av ogräs och klippning av häckar och buskar samt städning utomhus. Även enklare målningsjobb och underhåll av utemöbler etc. förekommer.

För att ansöka måste du vara född 2005 eller tidigare. Om du är under 18 år sker allt arbete tillsammans med ordinarie personal, eller med tillsyn av handledare över 18 år (ordinarie personal eller vikarie). Du får givetvis instruktioner om arbetet och hela tiden finns ordinarie personal på plats om frågor eller problem uppstår. Arbetet sker mellan kl. 07:00-16:00 måndag-fredag.

Är detta är något för dig? Ansök genom att fylla i formuläret här.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)