Öppna meny

Ett gott liv – mer till fler.

Välkommen in! När vi pratar om att våra hyresgäster inte bara ska bo bra utan också leva gott, ja leva större, är det inte lyx och många kvadratmeter vi menar. Det handlar istället om att du ska känna dig trygg nog att se längre; förbi en dörr att stänga om dig och vatten i kranen. Känna att du är betydelsefull och har energi för att ta vara på allt det som livet kan ge. Den känslan unnar vi alla, och därför är alla lika välkomna hos oss.

Vi tar väl hand om våra fastigheter, bostäderna som finns i dem och om dig! Oavsett om du behöver vårt stöd ofta och mycket eller knappast alls. Vi finns där, om ifall att – det är så det ska vara.

Vi på Karlshamnsbostäder har stora möjligheter att ”göra allmännytta” genom att alltid sikta mot social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Genom att se till att vardagen i Karlshamn är trygg, trevlig och meningsfull både innanför och utanför just våra bostadshus portar. Vi lyssnar och svarar. Inkluderar och introducerar. Odlar intressen, fyller kunskapsluckor och dämpar kulturkrockar. 

Vi gör skillnad genom att inte göra skillnad och ger mer till fler. Så att livet blir gott och så stort du vill ha det.

Snabba fakta

Ägare: Karlshamns kommun (genom Stadsvapnet i Karlshamn AB).

Antal lägenheter: 2 296 lägenheter fördelat på 145 000 m² bostadsyta.

Lokaler: 55 000 m² lokaler, främst boende och LSS-boende åt kommunen.

Geografisk fördelning: Karlshamns kommuns samtliga kommundelar.

Förvaltning: Egen regi med ramavtal för bland annat bygg, måleri och VVS.

Antal anställda: 55

Nyckeltal:

  • Omsättning: 223 Mkr
  • Resultat efter skatt: 31 MKr
  • Soliditet: 20

Karlshamnsbostäder är ett kommunalt bolag som ägs av Stadsvapnet i Karlshamn AB som är moderbolag i Karlshamns kommuns bolagsgrupp. Det är en aktiebolagsrättslig koncern som ska samordna ägaransvaret för de kommunala aktiebolagen inom kommunen för att uppnå ett optimalt resursutnyttjande. Övriga bolag är Karlshamnsfastigheter AB, Karlshamn Energi AB, Karlshamns Hamn AB och Kreativum i Blekinge AB.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)