Öppna meny

Ett gott liv – mer till fler.

Välkommen in! När vi pratar om att våra hyresgäster inte bara ska bo bra utan också leva gott, ja leva större, är det inte lyx och många kvadratmeter vi menar. Det handlar istället om att du ska känna dig trygg nog att se längre; förbi en dörr att stänga om dig och vatten i kranen. Känna att du är betydelsefull och har energi för att ta vara på allt det som livet kan ge. Den känslan unnar vi alla, och därför är alla lika välkomna hos oss.

Vi tar väl hand om våra fastigheter, bostäderna som finns i dem och om dig! Oavsett om du behöver vårt stöd ofta och mycket eller knappast alls. Vi finns där, om ifall att – det är så det ska vara.

Vi på Karlshamnsbostäder har stora möjligheter att ”göra allmännytta” genom att alltid sikta mot social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Genom att se till att vardagen i Karlshamn är trygg, trevlig och meningsfull både innanför och utanför just våra bostadshus portar. Vi lyssnar och svarar. Inkluderar och introducerar. Odlar intressen, fyller kunskapsluckor och dämpar kulturkrockar. 

Vi gör skillnad genom att inte göra skillnad och ger mer till fler. Så att livet blir gott och så stort du vill ha det.

Snabba fakta

Ägare: Karlshamns kommun (genom Stadsvapnet i Karlshamn AB)

Antal lägenheter: 2 285

Lokaler: 55 000 m²

Antal anställda: 55

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Väntetider i kundservice

Just nu har vi längre väntetider än vanligt i kundservice. För snabbast hjälp, kontakta oss via Mina sidor på minasidor.karlshamnsbostader.se.