Jobba hos Karlshamnsbostäder

Mötet mellan människor är det som präglar arbetet hos Karlshamnsbostäder. Att arbeta hos oss är i grund och botten ett serviceyrke där det gäller att skapa ett så bra boende som möjligt för våra hyresgäster. Oavsett vad du arbetar med är det därför viktigt att tycka om att möta människor, vara serviceinriktad och ha förmåga att vilja finna lösningar på problem. Det är också i mötet med våra hyresgäster som mycket av glädjen i arbetet finns.

Lediga jobb: Sommarjobb 2020

Varje sommar under perioden juni – augusti erbjuder vi sommarjobb inom fastighetsskötsel. Från det år du skall fylla 16 år kan du söka sommarjobb hos oss. Längden för sommarjobb kan variera mellan 3- 6 veckor. Sommarjobben tillsätts i april och erbjudande skickas därefter ut. Om du inte fått besked före den 30 april har vi tyvärr inte kunnat erbjuda plats.

Är du intresserad av att sommarjobba hos oss? Ansök här!

Flera spännande yrken

Hos Karlshamnsbostäder arbetar vi med allt från administration, ekonomi och uthyrning till fastighetsskötsel, trappstädning, trädgårdsskötsel och lägenhetsunderhåll. Alla arbetsuppgifter strävar efter att skapa ett problemfritt och bekvämt boende för våra hyresgäster. Vi tycker dessutom att det är viktigt att kunna utvecklas i sin yrkesroll och vi satsar därför mycket på kompetensutveckling och vidareutbildningar.

Gemensamma värderingar

Alla hyresgäster hos Karlshamnsbostäder har samma rättigheter oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion, eventuell funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. Att visa samma respekt och samma goda bemötande inför alla människor är en grundläggande värdering hos Karlshamnsbostäder.

Det är också viktigt att du delar företagets värderingar om gemenskap och trygghet, långsiktighet och stabil ekonomi. Detta är grundvärderingar som styr allt arbete inom Karlshamnsbostäder.

Olika yrken hos Karlshamnsbostäder

Det finns en rad olika yrken hos Karlshamnsbostäder. Här är en kort presentation av några av de vanligaste.

Bovärd
Bovärden är hyresgästernas kontaktperson i frågor som rör deras boende hos Karlshamnsbostäder. Bovärdens viktigaste uppgift är att se till att hyresgästen får den service som krävs, att skapa trivsel och trygghet i boendet. Bovärden ansvarar för ett eget område med upp till 300 hushåll och deras hyresgäster. Bovärden kan även arbeta med kommunala gruppbostäder och äldreboende.

I arbetsuppgifterna ingår allt från felanmälan, reparationer, beställning och kontroll av inre lägenhetsunderhåll till besiktning av lägenheter vid in- och avflyttningar. Det förekommer också såväl inre som yttre fastighetsskötsel i form av trädgårdsarbete och ibland trappstädning.

Fastighetsskötare
Fastighetsskötarnas viktigaste uppgift är att se till att våra fastigheter är välstädade, att omgivningarna är välskötta och att utemiljön är trivsam. Det innebär trädgårdsarbete och trappstädning samt inre och yttre rondering som huvuduppgifter, men också reparationer och andra arbeten i våra fastigheter. Fastighetsskötare och Bovärdar jobbar tillsammans i team.

Marknadsassistent
Marknadsassistenten utgår från vår Bobutik och är Karlshamnsbostäders ansikte utåt och den blivande hyresgästens första kontakt med Karlshamnsbostäder. Marknadsassistenten ansvarar för alla moment i uthyrningsprocessen; från lägenhetsvisning, referenstagning och kreditupplysningar till kontraktsskrivning och uppsägningar. Marknadsassistenten ansvarar även för underhållet av vårt kundregister och jobbar i daglig nära kontakt med våra Bovärdar.

Övriga tjänster
Utöver ovanstående tjänster så finns även att antal assistenter inom IT, ekonomi, löner och övriga administrativa uppgifter. Karlshamnsbostäder har bland annat även anställda reparatörer, elektriker, snickare samt energitekniker och miljösamordning.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Vi håller stängt för besök!

För att minska risken för smittospridning av Coronaviruset Covid-19 håller vi stängt för besök. Vi åtgärdar för närvarande endast akuta fel. Vi finns tillgängliga på telefon och mail under ordinarie öppettider. Kontakta oss gärna med dina frågor!