Organisation

Vår organisation bygger på huvudprocesserna finna hyresgäst, vårda hyresgäst, vårda fastighet, vårda ekonomi och vårda personal. Processerna skall omvandla ägarens och ledningens direktiv och planer till nöjda hyresgäster och samhälle.

Vi tror på en decentraliserad organisation. Är vi flera som tar ansvar och jobbar åt samma håll går det fortare och med mer kraft. Det skapar engagemang. Vi tror också på att närheten till hyresgästerna, ett okomplicerat sätt och egen personal i hyresgästkontakten är väsentlig.

Alla anställda bidrar till bilden av Karlshamnsbostäder. Bovärdarna och fastighetsskötarna som arbetar närmast våra hyresgäster är den viktigaste länken mellan hyresgästerna och oss. Ansvar för planering, ekonomi och aktiviteter i bostadsområdet ligger där liksom att målen för respektive område uppfylls.

Våra stödfunktioner skall vara professionella och okomplicerade.

Ledarskapet skall vara lärande och inriktat på coaching av underställd personal.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Felmeddelande på Mina sidor

För tillfället har vi problem i vårt fastighetssystem. Ibland kan det stå att du har obetalda hyror trots att de är betalda. Vänligen bortse från dessa. Vi arbetar på att lösa detta så snabbt vi kan.