Välj mellan våra fem olika boendeformer!
För att på bästa sätt kunna möta våra hyresgästers krav och behov och kunna erbjuda boende med högst tänkbara boendevärde har vi utvecklat fem olika boendeformer. Valet av boendeform påverkas av livssituation, intressen och behov.

Hyresrätter – det bekymmersfria boendet
Hyr dig fri med en traditionell hyresrätt hos Karlshamnsbostäder. Vi erbjuder ett brett utbud av välutrustade lägenheter inom Karlshamns kommun. Våra lägenheter är i storlek ett till fem rum och kök. Antal våningar i våra hyreshus varierar.

Trygghetsbostäder
Trygghetsbostäder vänder sig främst till äldre personer som fyllt 65 år och som har behov av ökad gemenskap och större trygghet. Lägenheterna präglas av högre säkerhet och service än brukligt, bland annat en lokal för gemensamma aktiviterer.

Marklägenheter
Karlshamnsbostäders marklägenheter erbjuder boende för dig som vill ha en liten lättskött trädgård och uteplats. Med våra marklägenheter får du lite av det som en villa erbjuder, men med hyresrättens fördelar. Vissa av marklägenheterna är också reserverade för Seniorbostäder 55+.

Seniorbostäder 55+
Karlshamnsbostäders Seniorbostäder vänder sig till dig som fyllt 55 år och letar efter ett bekvämt boende med mycket gemenskap och engagemang. Inga eller låga trösklar, hiss, rymliga och handikappanpassade badrum.

Studentboende
Karlshamnsbostäder erbjuder fräscha studentlägenheter med gång och cykelavstånd till centrum, BTH och BYH. Lägenheterna är möblerade med kökslampa, tamburmajor, mikrovågsugn, köksbord och stolar. I anslutning till lägenheterna finns dessutom gemensamma utrymmen som hall, kök, dusch och toalett.

Som student betalar du bara 10 månadshyror per år. Juli och augusti är avgiftsfria under studietiden. Hushållsel, värme och vatten ingår i hyran. Bredbandsanslutning ingår i hyran för studenter vid BTH & BYH.Studenterna har även tillgång till en föreningslokal.

Lokaler
Vi förfogar också ett antal fastigheter med lokaler för kommersiellt bruk samt kommunal verksamhet som t ex särskilt bonde för äldre, vilka behovsprövas av kommunen. Vi har dessutom lokaler för eget bruk, t ex kontor och områdeslokaler.

Karlshamnsbostäders lägenheter finns i Centrala Karlshamn, Svängsta, Mörrum, Asarum, Ringamåla och i Hällaryd. Välj en folder här nedan för mer information om var de olika boendeformerna finns. I foldern finns bland annat kartor och information om lägenheterna, kommunikationer och service i området.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

AKUT

Möjlighet att skriva in akutnyhet!