Välj mellan våra fem olika boendeformer!

För att på bästa sätt kunna möta våra hyresgästers krav och behov och kunna erbjuda boende med högst tänkbara boendevärde har vi utvecklat fem olika boendeformer. Valet av boendeform påverkas av livssituation, intressen och behov.

Lägenheter

Hyr dig fri med en traditionell hyresrätt hos Karlshamnsbostäder. Vi erbjuder ett brett utbud av välutrustade lägenheter inom Karlshamns kommun. Våra lägenheter är i storlek ett till fem rum och kök. Antal våningar i våra hyreshus varierar.

Trygghetsbostäder

Trygghetsbostäder vänder sig främst till äldre personer som fyllt 65 år och som har behov av ökad gemenskap och större trygghet. Lägenheterna präglas av högre säkerhet och service än brukligt och bland annat en lokal för gemensamma aktiviteter.

Marklägenheter

Karlshamnsbostäders marklägenheter erbjuder boende för dig som vill ha en liten lättskött trädgård och uteplats. Med våra marklägenheter får du lite av det som en villa erbjuder, men med hyresrättens fördelar. Vissa av marklägenheterna är också reserverade för Seniorbostäder 55+.

Seniorbostäder 55+

Karlshamnsbostäders Seniorbostäder vänder sig till dig som fyllt 55 år och letar efter ett bekvämt boende med mycket gemenskap och engagemang. Inga eller låga trösklar, hiss, rymliga och handikappanpassade badrum.

Studentboende

Karlshamnsbostäder erbjuder fräscha studentrum med gång och cykelavstånd till centrum, BTH och BYH. Här delar du hall, kök och badrum med andra studenter. De gemensamma utrymmena är utrustade med kökslampa, hatthylla, mikrovågsugn, köksbord och stolar.

Som student betalar du endast 10 månadshyror per år. Juli och augusti är avgiftsfria under studietiden. Värme, vatten, hushållsel och bredband ingår i hyran.

Lokaler

Vi förfogar också över ett antal fastigheter med lokaler för kommersiellt bruk samt kommunal verksamhet som t ex särskilt bonde för äldre, vilka behovsprövas av kommunen. Vi har dessutom lokaler för eget bruk, t ex kontor och områdeslokaler.

Karlshamnsbostäders lägenheter finns i Centrala Karlshamn, Svängsta, Mörrum, Asarum, Ringamåla och i Hällaryd. Välj en folder här nedan för mer information om var de olika boendeformerna finns. I foldern finns bland annat kartor och information om lägenheterna, kommunikationer och service i området.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Felmeddelande på Mina sidor

För tillfället har vi problem i vårt fastighetssystem. Ibland kan det stå att du har obetalda hyror trots att de är betalda. Vänligen bortse från dessa. Vi arbetar på att lösa detta så snabbt vi kan.