Hur vill du bo i framtiden?

Har du funderat över hur du vill bo i framtiden? Kanske är det dags att planera för det redan nu? Här kan du läsa mer om våra olika boendeformer.

Bostadsbehoven förändras över tid, precis som våra liv. En del lever ensamma och en del har stora familjer. Barn kommer till världen och en vacker dag är de stora nog att flytta hemifrån. Längre upp i åldrarna kanske man vill ha ett mer tryggt boende med lite extra service.

Oavsett var du befinner dig i livet så har vi ett boende för dig och vi hjälper gärna till. Kontakta vår marknadsavdelning redan idag så kan vi hjälpa till att planera ditt framtida boende och göra en intresseanmälan.

Bostadskön är självklart gratis och du vinner absolut ingenting på att vänta, det råder ju som bekant allvarlig bostadsbrist. Fördelningen av lediga lägenheter sker strikt kronologiskt, så det gäller att ha gott om köpoäng när behovet plötsligt uppstår.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Felmeddelande på Mina sidor

För tillfället har vi problem i vårt fastighetssystem. Ibland kan det stå att du har obetalda hyror trots att de är betalda. Vänligen bortse från dessa. Vi arbetar på att lösa detta så snabbt vi kan.