Hur vill du bo i framtiden?

Har du funderat över hur du vill bo i framtiden? Kanske är det dags att planera för det redan nu? Här kan du läsa mer om våra olika boendeformer.

Bostadsbehoven förändras över tid, precis som våra liv. En del lever ensamma och en del har stora familjer. Barn kommer till världen och en vacker dag är de stora nog att flytta hemifrån. Längre upp i åldrarna kanske man vill ha ett mer tryggt boende med lite extra service.

Oavsett var du befinner dig i livet så har vi ett boende för dig och vi hjälper gärna till. Kontakta vår marknadsavdelning redan idag så kan vi hjälpa till att planera ditt framtida boende och göra en intresseanmälan.

Bostadskön är självklart gratis och du vinner absolut ingenting på att vänta, det råder som bekant allvarlig bostadsbrist. Fördelningen av lediga lägenheter sker strikt kronologiskt, så det gäller att ha gott om köpoäng när behovet plötsligt uppstår.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Stor vattenläcka på Stationsvägen

Vattnet är nu avstängt till både Stationsvägen 2A och 2B i Mörrum. Karlshamn Energi kommer att sätta ut två tankar för dricksvatten till er som bor här under dagen. Arbete med att åtgärda läckan kommer att påbörjas måndag.