Öppna meny

Karlshamnsbostäder garanterar alla BTH-studenter en bostad!

Vi erbjuder studentrum med del i kök och badrum. Samtliga bostäder finns på studentgården i en egen del av Fridhem, ett område i utkanten av Karlshamn. Här bor du på gångavstånd från bekvämligheter såsom pizzeria och mataffärer. Att ta sig till campus tar ca 30 minuter till fots, det går även bussar kontinuerligt (9 min till BTH) och hållplats finns alldeles intill studentbostäderna. Järnvägsstationen ligger även den på promenadavstånd och det är lätt att resa till och från Karlshamn med Öresunds- och Pågatåg.

Studentrummen är 16-32 m² stora och en del har egen balkong. Hyran ligger på ca 2800-4600 kr/mån baserat på rummets storlek. Kök, badrum och hall delas med en eller två andra studenter. I varje studentrum får det bo max 1 person. Husdjur är ej tillåtet.

Värme, vatten, hushållsel, bredband och basutbud på TV-kanaler ingår i hyran. Dessutom är juli och augusti hyresfria och det är tillåtet att bo kvar i studentrummet även under dessa månader. För att du som student ska kunna vara flexibel är uppsägningstiden bara 1 kalendermånad. Det ska vara smidigt att bo och studera i Karlshamn!

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Stor vatteläcka på Frälsegårdsvägen

Räddningstjänsten är på plats. Vi uppdaterar när vi har mer information att ge.