Vi har bostadsgaranti till de studenter som läser vid BTH i Karlshamn. Detta innebär att vi förbinder oss att ordna bostad för alla nya studenter till senast den 1:e oktober efter höstterminens start och då främst i våra studentrum med gemensamma badrum och kök.

För att få bo i våra studentrum måste du vara antagen till en utbildning på Blekinge Tekniska Högskola om lägst 15 HP per termin. Studenter på BTH Karlshamn har förtur till våra studentrum inför varje terminsstart.

Det är enkelt att skapa en profil för att söka våra studentrum, tryck på Mina sidor uppe till höger på startsidan och välj Kundanmälan i fältet högst upp. När alla uppgifter är ifyllda kan du söka det rum som känns intressant.

Det går endast att anmäla sig till ett studentrum i taget. Samtliga lediga studentrum finns att söka på nätet, vi tillämpar inte kösystem på dessa utan den som gör intresseanmälan på ett rum är garanterad att få detta under förutsättning att studieintyg till BTH kan uppvisas.

Studieintyg laddas enklast upp under Intyg på Mina sidor.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Problem med fiber i Mörrum

Just nu är det många i Mörrum som inte har tillgång till fiber. Felet beror på att en kabel grävts av. Arbetet med att återställa felet pågår för fullt. Har ni frågor? Kontakta Karlshamn Energi 0454-818 00.