Öppna meny

Boinflytande

Enligt Allbolagen ska hyresgäster i allmännyttiga bostadsföretag ha möjlighet till så kallat boinflytande. Det betyder att du som hyresgäst ska kunna vara med och påverka delar av ditt boende, genom t.ex. möten eller samråd med oss.  Boinflytande kan ske på olika sätt, t.ex. genom dialog eller möte. Vi tar gärna emot synpunkter och idéförslag på hur vi kan förbättra vårt arbete för dig som hyresgäst. Det är viktigt att du trivs i ditt boende – såväl i lägenheten som ute på gården.

Vid större renoveringar och ombyggnationer är vi måna om att alla som bor där ska ha möjlighet att ha ett visst inflytande över utformningen av projektet. Det kan t.ex. handla om vilken sorts utemiljö som efterfrågas. I samarbete med Hyresgästföreningen bjuder vi därför in till dialog för att diskutera vilka möjligheter som finns.

Vi vill ha trygga hyresgäster som trivs

I vårt bosociala arbete jobbar vi kontinuerligt med olika aktiviteter och insatser för att stärka känslan av trygghet och trivsel. Exempel på populära aktiviteter är stadsodlingar och caféträffar.
Läs mer om vårt bosociala arbete här.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)