Öppna meny

Jobba hos Karlshamnsbostäder

Mötet mellan människor är det som präglar arbetet hos Karlshamnsbostäder. Att arbeta hos oss är i grund och botten ett serviceyrke där det gäller att skapa ett så bra boende som möjligt för våra hyresgäster. Oavsett vad du arbetar med är det därför viktigt att tycka om att möta människor, vara serviceinriktad och ha förmåga att vilja finna lösningar på problem. Det är också i mötet med våra hyresgäster som mycket av glädjen i arbetet finns.

Nu söker vi en Energi- och miljöansvarig!

Läs mer och ansök här.

Många spännande yrken

Hos Karlshamnsbostäder arbetar vi med allt från administration, ekonomi och uthyrning till fastighetsskötsel, trappstädning, trädgårdsskötsel och lägenhetsunderhåll. Alla arbetsuppgifter strävar efter att skapa ett problemfritt och bekvämt boende för våra hyresgäster. Vi tycker dessutom att det är viktigt att kunna utvecklas i sin yrkesroll och vi satsar därför mycket på kompetensutveckling och vidareutbildningar.

Gemensamma värderingar

Alla hyresgäster hos Karlshamnsbostäder har samma rättigheter oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion, eventuell funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. Att visa samma respekt och samma goda bemötande inför alla människor är en grundläggande värdering hos oss. Det är därför viktigt att våra medarbetare delar företagets värderingar om gemenskap och trygghet, långsiktighet och stabil ekonomi. Detta är grundvärderingar som styr vårt arbete.

Olika yrken hos Karlshamnsbostäder

Det finns en rad olika yrken hos oss. Här är en kort presentation av några av de vanligaste.

Bovärd
Bovärden är hyresgästernas kontaktperson i frågor som rör deras boende hos Karlshamnsbostäder. Bovärdens viktigaste uppgift är att se till att hyresgästen får den service som krävs, att skapa trivsel och trygghet i boendet. Bovärden ansvarar för ett eget område med upp till 300 hushåll och deras hyresgäster. Bovärden kan även arbeta med kommunala gruppbostäder och äldreboende.

I arbetsuppgifterna ingår t.ex. att administrera felanmälningar, utföra reparationer, beställning och kontroll av inre lägenhetsunderhåll till besiktning av lägenheter vid in- och avflyttningar.

Fastighetsskötare
Fastighetsskötarnas viktigaste uppgift är att se till att våra fastigheter är välstädade, att omgivningarna är välskötta och att utemiljön är trivsam. Det innebär trädgårdsarbete och trappstädning samt inre och yttre rondering som huvuduppgifter, men också reparationer och andra arbeten i våra fastigheter. Fastighetsskötare och Bovärdar jobbar tillsammans i team.

Uthyrning och kundservice
Hos uthyrningen och kundservice får den blivande hyresgästens ofta sin första kontakt med Karlshamnsbostäder. Detta team ansvarar för t.ex lägenhetsvisning, referenstagning, kreditupplysningar, kontraktsskrivning, uppsägningar och telefonväxel. Uthyrningen och kundservice arbetar i daglig nära kontakt med våra bovärdar.

Övriga tjänster
Utöver detta finns det även tjänster inom IT, ekonomi, kommunikation, löner och övriga administrativa uppgifter. Vi har även egna reparatörer, elektriker, snickare samt energitekniker och miljösamordning.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)