Öppna meny

Ett viktigt jobb

”Vi gör skillnad genom att inte göra skillnad – vi ger mer till fler” säger och skriver vi. Det låter ju bra eller hur? Men vad menar vi egentligen med det? Vi tänkte försöka förklara det. Kanske hör du till oss som vill göra nytta varje dag och jobba med något som är viktigt på riktigt. Här berättar vi lite om möjligheterna som kraven för med sig.

Ja, vi som jobbar här gör skillnad för både individer och samhälle, varje dag. Ibland små saker på egen hand, andra dagar stora projekt tillsammans med samarbetspartners.

Krav som ger möjligheter

Karlshamnsbostäder är ett värderingsdrivet bolag med en stark tro på alla människors lika värde och ett fokuserat hållbarhetsarbete. Allmännyttans krav innebär möjligheter att göra gott. Så sök dig hit om du tycker att alla människor ska få minst en andra chans. Att alla ska ha råd att bo bra och vara trygga nog att begära mer av livet än tak över huvudet. Om du vill jobba med att minska klyftor och öka integrationen. Riva murar och fixa droppande kranar. Skapa dialog och få människor att mötas. Och ta hand om planeten på bästa möjliga sätt.

Välkommen till vår bransch!

Några av oss här på Karlshamnsbostäder jobbar med ekonomi, andra med kundservice, fastighetsskötsel eller boendemiljö. Men alla är i göra-skillnad-branschen. Vill du också ge mer till fler? Vara med och forma staden och våra bostadsområden för framtiden? Håll utkik efter lediga jobb här.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)