Öppna meny

Hållbarheten är högt prioriterad

Hållbarhetsfrågorna är högt prioriterade och som hyresgäst är du en viktig del i vårt arbete. Varje dag arbetar vi för att komma ett steg närmare Agenda 2030, både i vår dagliga verksamhet men också tillsammans med alla samarbetspartners. Läs gärna mer i vår Hållbarhetsrapport 2022.

Karlshamnsbostäder har antagit Allmännyttans Klimatinitiativ. Det innebär att vi ständigt strävar efter att göra så lite miljöpåverkan som möjligt. Det gäller både hur vi arbetar internt men också hur vi skapar förutsättningar för våra hyresgäster att leva hållbart. Allmännyttans Klimatinitiativ har som mål att vi ska vara helt fossilfria år 2030.

Social hållbarhet

Läs om vårt bosociala arbete här.

Miljödiplomering

Karlshamnsbostäder är miljödiplomerad genom Svensk Miljöbas. Det innebär att vårt miljöarbete är kvalitetssäkrat genom en oberoende granskning. Miljödiplomering är en annan form av miljöledningssystem och är något vi måste uppfylla kraven för årligen.

 

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)