Marknadsenheten

Marknadsenheten hos Karlshamnsbostäder har det övergripande ansvaret för att hyra ut lägenheter och därigenom skapa intäkter till driften av fastigheterna. Det är oftast den första kontakten du som hyresgäst har med Karlshamnsbostäder. Receptionen på kontoret vid Kyrkogatan 21 är en del av marknadsenheten.

I receptionen tas blivande och befintliga hyresgäster emot och kan få hjälp med de flesta frågor. Här anmäler man sitt intresse för lägenhet, ställer sig i bostadskö, bokar lägenhetsvisningar, skriver kontrakt och kan även se vilka tillval man som hyresgäst kan göra för att få en personlig prägel på sin lägenhet.

Karlshamnsbostäder här även lokaler till uthyrning och här ansvarar marknadsenheten för tillhörande marknadsföring, villkorsförhandlingar och kundansvarig gentemot lokalhyresgästerna.

Marknadsenheten har även ansvaret för Karlshamnsbostäders marknadsföring som står på tre ben; uthyrning, profilering och kundvård. En annan viktig del är omvärldsanalys, det vill säga att våra uppdaterade på hur människor använder bostäderna utifrån moderna bostadsvanor, skiftande familjeförhållanden och vilka önskemål som finns. På så vis kan Karlshamnsbostäder långsiktigt anpassa sitt hyresutbud till det som efterfrågas i Karlshamn.

Att knyta sponsoravtal är också ett av marknadsenhetens ansvarsområden. Det arbetet baseras på en policy som Karlshamnsbostäders styrelse har utformat och syftar till att gynna lokala föreningar och klubbar.

En annan uppgift är hyresrättsliga frågor som till exempel tvister och vräkningar.

Bredband och TV är viktiga frågor som bidrar till hyresgästernas trivsel. Detta hanteras också av marknadsenheten och målet är att skapa ett stabilt, säkert och brett utbud som så många som möjligt kan ha glädje av.

Besöksadress

Kyrkogatan 21, Karlshamn

0454-819 00

 

Öppettider

Mån-Fre 10:00-14:00

Bovärdar träffas på lokala kontor efter överenskommelse.

 

Telefontider

Mån-Fre 08:00-16:00

 

Bovärdar har telefontid mån-fre 07:00-08:00

Övrig tid lämnas meddelande i röstbrevlåda eller via sms för återkoppling.

Aron Safi

Marknadsassistent / Uthyrning

Tel 0454-819 34

Fax

Mobil 0723-94 76 00

Yvonne Danielsson

Marknadsassistent / Uthyrning

Tel 0454-819 33

Fax

Mobil 0733-61 87 25

Titti Löfstedt

Marknadsassistent / Kundservice

Tel 0454-819 00

Fax

Mobil

Liselotte Wetter

Administrativ assistent / Kundservice

Tel 0454-819 00

Fax

Mobil

Elisabeth Bååth

Marknadschef

Tel 0705621066

Fax

Mobil

Cat Svensson

Marknadsassistent / Kundservice

Tel 0454-81900

Fax

Mobil

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Felmeddelande på Mina sidor

För tillfället har vi problem i vårt fastighetssystem. Ibland kan det stå att du har obetalda hyror trots att de är betalda. Vänligen bortse från dessa. Vi arbetar på att lösa detta så snabbt vi kan.