Öppna meny

Organisation och ägare

På Karlshamnsbostäder är vi ca 60 medarbetare som varje dag arbetar för att skapa riktigt bra boenden för våra hyresgäster. Det mesta gör vi själva – allt från att svara i telefon och skriva hyreskontrakt till att reparera, underhålla, klippa gräs och städa trappor. Vi ägnar oss också mycket åt boinflytande och bosocialt arbete. T.ex. ronderar vi på kvällarna för att skapa en tryggare boendemiljö och anordnar caféer och odlingar för våra hyresgäster att umgås vid.

Vårt uppdrag

Vi ägs av Stadsvapnet i Karlshamn AB, som i sin tur ägs av Karlshamns kommun. Vår styrelse är politiskt tillsatt. Vilka som ingår i styrelsen hittar du här.

Som kommunalt bostadsbolag har vi ett stort ansvar. Dels för att skapa boendemöjligheter för alla, men också för att bedriva en affärsmässig verksamhet. Vi vet att vårt arbete får stor påverkan för många Karlshamnsbor, men också på vår miljö. Det är vi både stolta över och ödmjuka inför.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)