Öppna meny

Kristina Söderling ny vd på Karlshamnsbostäder

Styrelsen har utsett Kristina Söderling till ny vd för Karlshamnsbostäder. Hon efterträder Stefan Nilsson som ska gå i pension. Kristina är sedan drygt två år vice vd och ekonomichef på Karlshamnsbostäder.

”Kristina brinner för bostadsfrågan och förstår vilken viktig roll allmännyttan spelar i vårt samhälle. Vi är mycket glada över att ha slutfört den interna och externa sökprocessen med ett optimalt resultat”, säger styrelsens ordförande Ola Persson.

Ola fortsätter: ”Kristina är den som är bäst lämpad att utveckla Karlshamnsbostäders framtida strategi och verksamhet. Hon har en omfattande erfarenhet av vår bransch och brinner för hyresrätten och dess utvecklingsmöjligheter i Karlshamn.”

”Jag känner mig glad och hedrad, men också väl medveten om de utmaningar som ligger framför oss. Min uppgift som vd för Karlshamnsbostäder blir att fortsätta den förändringsresa vi befinner oss på för att göra Karlshamnsbostäder till Karlshamns bästa hyresvärd”, säger Kristina Söderling.

Kristina Söderling tillträder sin tjänst som vd 1 november 2019.

 

Vid frågor vänligen kontakta:

Ola Persson, styrelseordförande
ola.persson@karlshamn.se

Elisabeth Bååth, marknadschef
elisabeth.baath@karlshamnsbostader.se

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)