Öppna meny

 

Få hjälp med det nödvändigaste

Vi vet att många av er har det svårt just nu med tanke på smitt-spridningen av Corona/Covid-19. Tillhör du en riskgrupp är det extra tufft, och enkla vardagssysslor som att exempelvis handla mat är en utmaning för många. Vi på Karlshamnsbostäder vill göra det vi kan för att underlätta er vardag och samarbetar därför med den ideella organisationen Soul of Humanity. Här kan man få hjälp med enklare ärenden, t ex handla mat eller inköp från apotek.

Vem kan få hjälp?
Hyresgäster som är 70 år eller äldre eller om du av annan anledning tillhör en riskgrupp.

Hur går det till?
Ring Anna Johansson på Soul of Humanity tisdagar kl. 10.00-12.000734-03 85 04. Berätta vad du vill ha hjälp med så försöker de lösa önskemålen efter bästa förmåga.

Vad kostar det?
Ni betalar endast för era varor. Packning och leverans kostar er inget. Betalning sker i samband med leverans (kontant eller via Swish).

Tänk på
Det är många som behöver hjälp och vi ber er redan nu att ha god framförhållning och överseende med att alla gör så gott de kan för att tillgodose era önskemål.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Väntetider i kundservice

Just nu har vi längre väntetider än vanligt i kundservice. För snabbast hjälp, kontakta oss via Mina sidor på minasidor.karlshamnsbostader.se.