Öppna meny

86 barn på Day Camp

Under två veckor i juli genomförde vi Day Camp 2020. Det var ett dagläger där barnen fick möjlighet att prova på olika utomhusaktiviteter som t.ex. paddling, bad, sport & lek, klurigheter i skogen etc. Det var första gången vi arrangerade detta dagläger och vår uppfattning är att det blev väldigt lyckat! Därför hoppas vi få möjlighet att göra detta igen nästa år.

Ett stort tack till var och en av de 86 barn som deltog! Vilka fantastiska dagar vi hade tillsammans 😄🤸‍♀️Ett stort tack även till ledare, föräldrar och alla andra som jobbade stenhårt för att göra detta möjligt. Hoppas vi ses snart igen!

Se filmen från Day Camp här.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)