Öppna meny

Säg hej till vår digitala kommunikatör!

Från och med den 2 maj är Charlotta Karlsson Karlshamnsbostäders digitala kommunikatör, som är en helt ny tjänst hos oss. Hon blir en viktig del i det interna och externa kommunikationsarbetet och kommer ansvara för Karlshamnsbostäders synlighet i olika kanaler. Charlotta har under de senaste åren arbetat som marknadskommunikatör på biljettföretaget Nortic i Karlskrona.

– Det känns spännande att få arbeta med kommunikation i en bransch som är helt ny för mig! Att få vara med och synliggöra information som underlättar och alla de aktiviteter som genomförs som gör skillnad. Jag ser också fram emot att lära känna Karlshamn, vilket känns viktigt för att kunna komma in i arbetet, säger Charlotta.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)