Öppna meny

Mer jul till fler

Något av det vi gillar mest med julen är att den går i värmens och omtankens tecken. Därför vill vi i år skänka 20 000 kronor till en organisation som förvandlar omtanke till konkret hjälp för många, inte bara kring jul utan varje dag. Nu kan du vara med och rösta fram vem du tycker ska få årets julgåva på vår Facebooksida. Skriv namnet eller numret i kommentarerna under inlägget. Sista dagen att rösta är den 18e december.

De organisationer som går att rösta på är:

1. BRIS (Barnens Rätt i Samhället)

2. Cancerfonden – Riksföreningen mot cancer

3. Brottsofferjourernas Riksförbund

Förra årets julgåva gick till Kvinnojouren i Karlshamn.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)