Öppna meny

Förändringar gällande TV- och internettjänster

Dagens TV- och bredbandstjänster har varit i bruk i många år och bygger på gammal teknik. För att få ett driftsäkert nät för framtiden har Karlshamn Energi hjälpt oss att installera fiber i alla lägenheter. Den gamla tekniken ersätts med en ny fiberkoppling hela vägen in i varje lägenhet. För de flesta hyresgäster är detta redan genomfört och arbetet ska vara helt klart den 1 juni 2023.

Indragningen av fiber kommer innebära förändringar gällande TV- och internettjänster i många av våra fastigheter från den 1 juli 2023. Om din TV och/eller internet blir påverkade kommer du få mer information i din brevlåda inom kort.

Du kan läsa mer på karlshamnsbostader.se/fiber

 

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)