Öppna meny

Säg hej till Carina – vår äldrekonsulent

Ingen människa ska behöva vara mer ensam än den själv väljer att vara. Därför samarbetar vi med den ideella föreningen Hej Blekinge. Carina Rosenqvist är vår äldrekonsulent och finns här för dig som vill ha mer socialt umgänge och någon att göra saker tillsammans med.

Du bestämmer vad ni gör

Det är du som hyresgäst som avgör hur ni ska spendera er tid ihop. Det skulle t.ex. kunna vara att se en film, laga mat, promenera, göra fint på balkongen eller bara umgås över en kopp kaffe. Det är helt upp till dig vad som känns meningsfullt och bekvämt.

Carina berättar om sig själv

”Jag är 59 år och bor i en lägenhet i Karlshamn tillsammans med min man. Vi har en vuxen dotter som bor i Malmö nu. Jag är utbildad undersköterska och har jobbat mycket inom service på olika sätt. Det är en dröm sedan länge att någon gång i livet få arbeta med äldre personer. När chansen kom tackade jag ja direkt! Det känns både spännande och viktigt”, avslutar Carina.

Så fungerar det

Kontakta Carina på tel. 0708 – 61 59 17 för att bestämma dag och tid. Tid med vår äldrekonsulent är kostnadsfritt för alla våra hyresgäster. Du betalar endast för den aktivitet du själv väljer, exempelvis om du vill äta lunch på stan.

Vi vill verkligen uppmana alla som känner sig ensamma att ta chansen! Carina är en lugn, varm och glad person som vi med varm hand kan rekommendera.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Väntetider i kundservice

Just nu har vi längre väntetider än vanligt i kundservice. För snabbast hjälp, kontakta oss via Mina sidor på minasidor.karlshamnsbostader.se.