Öppna meny

Informationen på den här sidan uppdateras löpande och gäller under hela 2020, om inte annat meddelas.

Karlshamnsbostäder följer noggrant händelseutvecklingen av Corona/Covid-19. Vi ställer såklart upp och gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Det innebär att vi ibland måste ändra vårt arbetssätt och göra vissa prioriteringar för att skydda både hyresgäster och medarbetare.

Besök till våra kontor

Vi håller för närvarande stängt i kundservice och på bovärdskontor. Det går bra att kontakta oss som vanligt via mail eller telefon (0454-819 00 måndag-fredag mellan kl. 09:00-14:00. Onsdagar är det helt stängt).

Akuta fel prioriteras

Just nu tar vi endast emot akuta felanmälningar. Fel som kan åtgärdas utomhus eller i allmänna utrymmen åtgärdas i mån av tid. Vi ber er ha överseende med detta och återkomma till oss med efter sommaren, när läget förbättrats.

Besök hem till dig

Vi måste vara mycket restriktiva med hembesök. Endast akuta fel hanteras. En bedömning görs tillsammans med din bovärd innan ev. besök bokas.

Samarbete med entreprenörer

Alla pågående entreprenader eller enskilda beställningar från bovärdar ska bedömas i samråd med beställare hos Karlshamnsbostäder. Tillsammans görs bedömning om arbetet ska genomföras enligt plan eller bör vänta. Om arbetet kräver hyresgästkontakt eller tillträde till lägenheter ska kontrollfrågor via ett särskilt frågemanus säkerställas (fråga din beställare). Manus finns tillgängligt på flera språk.

Om ni som samarbetspartners har valt ett striktare förhållningssätt till hur ni utför arbete för kunds räkning, vänligen ta kontakt med berörd beställare.

För mer information

Har du frågor om Coronaviruset/Covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13. All information som 113 13 lämnar ut är verifierad av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Tack för din hjälp!

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)