Just nu pågår Day Camp 2020!

Sköna sommardagar med friluftsaktiviteter, klurigheter, bad & paddling, fotboll, volleyboll & brännboll och häng med gott gäng.

Day Camp är ett kostnadsfritt dagläger för barn och unga mellan 10–15 år boende hos Karlshamnsbostäder. Tre fartfyllda dagar under veckorna 31 och 32 som vi genomför i samarbete med fotbollsklubben Karlshamn United. Vi bjuder på frukost, lunch och mellanmål.

Lite längre fram kommer vi att visa er bilder och film från dessa härliga dagar! Håll utkik 🙂

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Problem med fiber i Mörrum

Just nu är det många i Mörrum som inte har tillgång till fiber. Felet beror på att en kabel grävts av. Arbetet med att återställa felet pågår för fullt. Har ni frågor? Kontakta Karlshamn Energi 0454-818 00.