Välkommen på visning av Bokvägen

Just nu bygger vi fem nya marklägenheter i Svängsta med inflyttning 1 februari 2021. Kom och lyssna när vi presenterar dessa lägenheter och få en känsla för om kanske just du är intresserad av att flytta dit?

Datum: 17 september

Tid: 16. 30 eller 17.30

Plats: Bokvägen 17 i Svängsta

Du kommer att kunna se planskisser och få veta mer om utrustningen av bostäderna. Man kan däremot inte gå in i lägenheterna då de inte är klara ännu. Anmälan görs via mail till info@karlshamnsbostader.se. Ange vilken tid du föredrar och hur många personer som kommer. Köpoäng tillämpas, så är du inte uppsatt i kö är det läge att göra det nu. Gör en kundanmälan här.

Här kan du läsa mer om lägenheterna.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Problem med fiber i Mörrum

Just nu är det många i Mörrum som inte har tillgång till fiber. Felet beror på att en kabel grävts av. Arbetet med att återställa felet pågår för fullt. Har ni frågor? Kontakta Karlshamn Energi 0454-818 00.