Öppna meny

Odling som förenar

Ni har väl inte missat den digitala, kulinariska festivalen DiggEAT som sänts live via Facebook under september månad? I avsnittet på temat ”Rötter & Växtkraft” visades ett inslag från vår stadsodling i Fridhem. Möt bl.a Marcia som berättar om glädjen med att odla tillsammans. Lyssnar du riktigt noga kan du dessutom lära dig vad mynta heter på arabiska 🙂 Se filmen här!  https://www.youtube.com/watch?v=W6uJ59CJKIc
Stadsodlingarna är en del av vårt bosociala arbete. Just nu har vi odlingar i åtta av våra bostadsområden. För att anlägga en odling i ditt område krävs minst fyra engagerade grannar som vill odla tillsammans. Hör av dig till kundservice så berättar vi mer! 0454-819 00 eller info@karlshamnsbostader.se.
Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)