Öppna meny

Ladda batterierna hemma

Vi har nu installerat laddstationer i flera av våra bostadsområden. Projektet är ett samarbete med Karlshamn Energi och har pågått under hösten. Varje laddstation har två så kallade laddpunkter (uttag) för laddning av elbil vilket innebär att upp till fyra hyresgäster kan plugga in sladden samtidigt.

Diskussionen kring laddstolpar har pågått under en längre tid. När vår hyresgäst Tomas Lindahl hörde av sig med sin idé började vi på allvar undersöka möjligheterna i olika områden. Det känns både kul och spännande att vi hittat en bra lösning och som gör att fler kanske kan välja ett miljövänligare alternativ.

10 nya laddpunkter

  • Myntvägen, Karlshamn: 2 laddpunkter
  • Dyks väg, Asarum: 4 laddpunkter
  • Stationsvägen, Mörrum: 2 laddpunkter
  • Fridhemsgatan, Karlshamn: 2 laddpunkter

Karlshamn Energi sköter installationen och driften av de nya laddpunkterna. De är främst tillgängliga för Karlshamnsbostäders hyresgäster och besökare, men den på Stationsvägen kan också användas av allmänheten.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)