Öppna meny

 

Kundservice hjälper dig

Det ska vara lätt att komma i kontakt med oss på Karlshamnsbostäder. Vi finns här för att hjälpa dig med stort som smått, exempelvis felanmälan och frågor som rör ditt boende. Från och med 18 februari är det bara ett nummer som gäller: 0454-819 00.

Skulle du behöva komma i kontakt med din bovärd görs detta via kundservice (våra bovärdar kommer alltså inte längre att ha telefontid på morgonen). Anledningen till att vi vill ha in alla samtal via kundservice är för att vara säkra på att den som ringer alltid får svar. Vi kommer också att bemanna med fler personer som tar emot samtal.

 

Öppettider i kundservice

Telefon: 09:00-12:00 måndag-fredag. Onsdagar stängt.

Övrig tid når du oss via mail eller på vår Facebook-sida. Vi arbetar också för att du snart ska kunna chatta med oss live här på webben.

 

Felanmälan

Felanmälan kan endast göras via Mina sidor eller genom att kontakta kundservice (mail eller telefon).

 

Jouren

Behöver du komma i kontakt med oss gällande ett akut fel eller blir störd i ditt boende ringer du 0454-819 00 och följer instruktionerna.

 

 

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)