Öppna meny

Det är skillnad. Nu märks den tydligare.

Såhär har du aldrig sett oss förut. Vi har skaffat oss en ny grafisk profil och ett nytt sätt att kommunicera på. Varför då? Jo, vi kände inte att Karlshamnsbostäders kärna riktigt syntes igenom tidigare. Att vår insida, för den är densamma, inte var tydlig nog. Och eftersom vi allt oftare träffar dig och andra hyresgäster i digitala kanaler som den här, behövs en profil som fungerar väl både idag och i morgon.

Karlshamnsbostäder är ett annorlunda bostadsbolag med andra krav och möjligheter och det ska vara tydligt vad vi står för och siktar mot. Att det är skillnad.

Det är alltså därför som vi har tänkt igenom hur vi vill låta och se ut och landat i den nya logotyp och de nya färger som du ser här på webbplatsen, på våra fastigheter, medarbetare, bilar, skyltar och överallt där vi finns. Med hjälp av bilder som har en varm vardagskänsla och en text som förklarar vårt uppdrag och varför vi är som vi är, skapas en bra helhet. Texten kan du läsa i sin helhet här men några av de viktigaste raderna är:

”Vi på Karlshamnsbostäder har stora möjligheter att ”göra allmännytta” genom att alltid sikta mot social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Genom att se till att vardagen i Karlshamn är trygg, trevlig och meningsfull både innanför och utanför just våra bostadshus portar.”

”Vi gör skillnad genom att inte göra skillnad och ger mer till fler. Så att livet blir gott och så stort du vill ha det.”

Det känns som att vi har hittat oss själva och vägen att kommunicera våra värden till hyresgäster kommuninvånare och resten av världen. Håller du med?

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)