Öppna meny

I flera av våra bostadsområden har vi under sommaren fått extra fina väggar, soprum och förråd. Det är ferieungdomar från Karlshamns kommun som skapat målningar av olika slag. Ungdomarna går Estetiska programmet på Väggaskolan och har själva fått komma med idéer och förslag på hur målningarna ska se ut. Det roligaste, förutom att det har blivit så fint, är att många hyresgäster framfört glädje och tacksamhet över arbetet som gjorts. Det tycker vi är extra roligt!

SVT besökte Fridhem, se inslaget här.

Här ser ni några bilder från Mariegården i Svängsta.

På Mariegården har vi också haft hjälp av konstnären och kreatören Caroline Malmsjö som målat bl. a ett cykelförråd. Hon har även satt färg på papperskorgar och skapat djur och lek av betongsuggor.

 

 

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)