Öppna meny

Lång erfarenhet från rese- och hotellbranschen 

Gustaf Lanér har från och med 1 september utsetts till ny förvaltningschef för Karlshamnsbostäder. Gustaf kommer närmast från rollen som Director of Operation på Nordic Leisure Travel Group. De senaste 30 åren har han arbetat internationellt i rese- och hotellbranschen med varumärken som Ving, Spies och Thomas Cook.

– Vi behöver fortsätta utveckla vår förvaltning så att hyresgäster får den service och kvalitet i boendet som efterfrågas. Gustaf har lång erfarenhet av att arbeta i en utvecklingsorienterad organisation med kunden i fokus. Vi är väldigt glada att vi lyckats rekrytera honom till denna tongivande tjänst inom Karlshamnsbostäder, säger VD Kristina Söderling.

– Jag ser mycket fram emot att tillsammans med kollegor få fortsätta utveckla Karlshamnsbostäder. Vi har tre viktiga fokusområden att arbeta med – fastighetsunderhållet, boendemiljön och inte minst servicen till våra hyresgäster, säger Gustaf Lanér.

Fakta

Namn: Gustaf Lanér
Ålder: 61 år
Bor: i Bräkne-Hoby
Familj: Sambon Ulrika och tre barn
Intressen: Musik och idrott

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)