Öppna meny

Vi vill lyfta fram en av våra samarbetspartners lite extra, nämligen fotbollsklubben FK Karlshamn United i Svängsta. Den här föreningen brinner verkligen för att göra skillnad för barn och unga i Karlshamn. Vi har samarbetat i många olika projekt genom åren. T.ex. i vårt ungdomsläger Day Camp och genom nattvandring (ett exempel som går att läsa mer om i artikeln via länken nedan). Nattvandringen har gett väldigt fint resultat, där FK Karlshamn United lyckats fånga upp barn och unga som behöver en mer meningsfull fritid. För oss som bostadsbolag har det bl.a. inneburit tryggare bostadsområden och mindre vandalisering. Tack för allt hårt arbete och för ert stora engagemang!

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)