Öppna meny

Gällande utskick från Eon

Eon har under en tid arbetat med att byta ut elmätare i en del av våra fastigheter. Efter deras kontroller skickas ett brev ut till dig som hyresgäst med vilka åtgärder som behöver utföras. Brevet går ut till dig då det är du som står på elavtalet.

Vi vill förtydliga att det är vi på Karlshamnsbostäder som är ansvariga för detta. Därför är det viktigt att du hör av dig till oss när du fått brevet, så vi kan ta del av informationen och genomföra de åtgärder som krävs.

Kontakta Nathalie Tofte, Energi- och Miljöingenjör på 0733-435 846 eller nathalie.tofte@karlshamnsbostader.se om du har fått brevet från Eon eller om du har några frågor kring detta.

 

Foto: Eon

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)