Karlshamnsbostäder är ett kommunalt bolag som ägs av Stadsvapnet i Karlshamn AB som är moderbolag i Karlshamnskommuns bolagsgrupp. Det är en aktiebolagsrättslig koncern som ska samordna ägaransvaret för de kommunala aktiebolagen inom kommunen för att uppnå ett optimalt resursutnyttjande. Övriga bolag är Karlshamnsfastigheter AB, Karlshamn Energi AB, Karlshamns Hamn AB och Logistikposition Karlshamn AB.

Vi ska skapa förutsättningar för bra livskvalitet!

Karlshamnsbostäder ska bli ett föredöme på bostadsmarknaden. Vi ska ta stort ansvar för utvecklingen av både Karlshamns kommun och för ditt boende.

Hyresrätten som upplåtelseform spelar här en viktig roll. Inget annat boende kan erbjuda en sådan trygghet och flexibilitet på samma gång. Attraktiva bostadsområden med ett variationsrikt utbud av hyresrätter är därför en viktig del av det framtida Karlshamn.

Från första ungdomsboendet till trygghetsboendet. Karlshamnsbostäder ska skapa bostäder för hela livet. Behoven skiftar och vi ska därför kunna erbjuda områden som passar de olika skedena i livet. Karlshamnsbostäder tar ansvar för hur vi planerar attraktiva bostadsområden, skapar gemenskap med våra hyresgäster och ger god och snabb service. Allt för att skapa förutsättningar för livskvalitet åt våra hyresgäster.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Felmeddelande på Mina sidor

För tillfället har vi problem i vårt fastighetssystem. Ibland kan det stå att du har obetalda hyror trots att de är betalda. Vänligen bortse från dessa. Vi arbetar på att lösa detta så snabbt vi kan.