Öppna meny

Vad vi står för och siktar mot

Vår affärsidé

Karlshamnsbostäder ska erbjuda ett brett utbud av hyresrättslägenheter till kunder som vill bo i Karlshamns kommun. Bostadskö med poängsystem och våra antagningskriterier ger alla lika möjligheter att hitta hem hos oss.

Med engagerade medarbetare, öppenhet och kvalitetsfokus uppnår vi en verkligt god förvaltning.

Alla delar av verksamheten drivs och utvecklas med väl avvägd balans mellan affärsmässighet och långsiktig hållbarhet.

Varför finns vi?

Vi erbjuder välförvaltade hyresrätter där alla kan hitta hem och får ta plats. Med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet som riktmärke ger vi varandra, våra kunder och Karlshamn kraft att utvecklas.

Gott liv för alla är vår vision

När vi pratar om att våra hyresgäster inte bara ska bo bra utan också leva gott, ja leva större, är det inte lyx och många kvadratmeter vi menar. Det handlar istället om att känna sig trygg nog att se längre än till det mest basala; förbi en dörr att stänga om sig och vatten i kranen. Om att känna sig betydelsefull och ha energi att ta vara på det som livet kan ge.

I våra välförvaltade bostäder är alla välkomna och alla får ta del av vårt engagemang för att lösa de problem som dyker upp. Några behöver vårt stöd ofta och mycket, andra knappast alls. Men vi finns där ändå och om ifall att, det är så det ska vara.

Vi har ett viktigt gemensamt uppdrag som också ger oss ovanligt stora möjligheter att ”göra allmännytta”. Vi gör det genom att alltid sikta mot social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Genom att se till att vardagen i Karlshamn är trygg, trevlig och meningsfull både innanför och utanför bostadshusens portar. Vi lyssnar och finns tillgängliga. Inkluderar och introducerar. Odlar intressen, fyller kunskapsluckor och dämpar kulturkrockar.

Varje dag går vi till jobbet för att göra livet större för våra hyresgäster och varandra. Och på samma gång ger det var och en av oss extra mening och betydelse i tillvaron.

Vi gör skillnad genom att inte göra skillnad.
Vi ger mer till fler.

 

 

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)

Väntetider i kundservice

Just nu har vi längre väntetider än vanligt i kundservice. För snabbast hjälp, kontakta oss via Mina sidor på minasidor.karlshamnsbostader.se.