Öppna meny

Parkering och garage

Som hyresgäst kan du självklart även hyra parkeringsplats eller garageplats. Just nu har vi lediga garageplatser för bil/mc även för dig som inte bor hos Karlshamnsbostäder!

Karlshamn
Aron Safi, uthyrare
Telefon: 0723-947 600
E-post: aron.safi@karlshamnsbostader.se

Asarum, Svängsta, Mörrum
Yvonne Danielsson, uthyrare
Telefon: 0733-618 725
E-post: yvonne.danielsson@karlshamnsbostader.se

Nedan har vi samlat några av de viktigaste reglerna:

För en bilplats som du hyr av oss gäller hyresavtalet samt ordningsreglerna här nedan. Dessa regler gäller även för fria parkeringsplatser i den mån det är tillämpligt. För fria parkeringsplatser gäller 24 timmars parkering.

  • För innergårdar där det råder parkeringsförbud är det bara tillåtet att köra in för av- och pålastning i max 15 minuter.
  • Bilplatserna är avsedda för kördugliga bilar. Det är inte tillåtet att ställa upp skrotbilar, husvagnar, båtar etc. Bilen måste vara inregistrerad. Undantag gäller för bilar som är tillfälligt avställda under vintern. Du får inte heller förvara någonting annat på din bilplats. Läs mer i avtalsvillkoren i ditt hyresavtal.
  • Omfattande reparationsarbeten (till exempel svetsning, slipning, målning m.m.) är inte tillåtet på den bilplats du hyr. Du får heller inte bedriva egen verksamhet i garaget.
  • Garageplats får inte användas som extra förrådsutrymme och här får inte förvaras något brandfarligt material. Max 5 liter bensin får förvaras i en dunk i bilen.
  • Det är inte tillåtet att göra egna installationer av el och belysning i garaget eller i anslutning till bilplatsen.
  • Det är alltid hyresgästens ansvar att hålla rent och snyggt och vinterunderhålla sin bilplats.
Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)