Öppna meny

 

Elisabeth Bååth är Karlshamnsbostäders nya marknadschef

Den 21 augusti tillträdde Elisabeth Bååth tjänsten som marknadschef och är därmed en del av Karlshamnsbostäders ledningsgrupp. Uppdraget innebär övergripande ansvar för kundservice, uthyrning av bostäder och lokaler, varumärke och kommunikation.

– Vi vill förtydliga vårt varumärke och ta ytterligare steg i vårt kommunikations- och servicearbete och har därför rekryterat Elisabeth till detta uppdrag. Hennes erfarenheter, kunskaper och bakgrund inom affärsutveckling och strategiskt varumärkesarbete kommer att hjälpa oss att snabbare nå önskad position, säger Stefan Nilsson, VD på Karlshamnsbostäder.

Elisabeth Bååth kommer närmast från en tjänst som strategisk projektledare på reklambyrån Mustasch i Karlskrona och Stockholm.
– Jag har under flera år haft förmånen att få vägleda såväl internationella som regionala bolag på deras varumärkesresor, gjort spännande förflyttningar och hjälpt organisationer bli mer kundfokuserade. Min breda bakgrund från olika branscher och uppdrag ger mig en bra grund att stå på nu när jag tar mig an en helt ny typ av utmaning, säger Elisabeth Bååth.

Elisabeth fortsätter:
– Karlshamnsbostäder är en viktig samhällsaktör med stark värdegrund som gör skillnad för människor på riktigt. Kombinationen av socialt ansvar och affärsnytta intresserar mig mycket. Jag ser fram emot att få vara med och driva den förändringsresa Karlshamnsbostäder befinner sig på, inte minst gällande digitalisering. Min förhoppning är att vi genom mer och förbättrad kommunikation kommer att få ännu fler nöjda hyresgäster.

Den här sidan använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. (Klicka för att stänga)